Stek Coffee z antrykotu

stek_vitalpro-1280x800.png

30 min

Przygotowanie

60 min

Gotowanie

90 min

Gotowe w

5

Porcji

Składniki:


Wskazówki przygotowania


0123456789001234567890

Przygotuj marynatę suchą Beef Dry zgodnie z instrukcją. Dodaj musztardę, wymieszaj całość i rozprowadź na całej powierzchni mięsa.


0123456789001234567890

Rozprowadź po całości mięsa również przyprawę Meat Rub Coffee, pocierając ją ręcznie, aby pokryła całą powierzchnię mięsa.


0123456789001234567890

Tak przygotowane mięso można pokroić na steki po 250g lub zostawić w całości owijając je w papier do pieczenia i folię aluminiową.


0123456789001234567890

Pokrojone mięso na steki piecz na grillu lub podsmaż na maśle. Pozostawione w całości piecz w nagrzanym piekarniku w temp. 180°C.


0123456789001234567890

Piec przez około 30 minut lub gdy osiągnie 60 stopni w rdzeniu. Następnie odkryj i kontynuuj pieczenie, aż mięso stanie się brązowe.



Użyte produkty:

Kuchnia Provil